Hírek a sport világából. Magyarország és a világ sporthírei egy helyen.

Sportok

Sportok

Olaj került a gépezetbe

82 éve nem történt ilyen, történelmi mérkőzés következhet kedd hajnalban.

2024. június 22. - k.rego

Sporttörténelmi mérkőzés szemtanúi lehetnek azok a nézők, akik kedden hajnalozásra adnák a fejüket. Minden idők egyik legnagyobb arányú leolvadása következhet, amennyiben az Oilers győzni tud. Erre 82 éve nem volt példa.

Az Edmonton Oilers újra megcsinálta, zsinórban három mérkőzést nyert, 0-3-ról egyenlítve jöhet a 7. mérkőzés!

A tavalyi döntős Florida Panthers könnyedén kezdte az NHL-fináléját, egy parádés Bobrovsky-teljesítmény mellett. Sunrise csapata az első mérkőzést 3-0-ra, a másodikat 4-1-re, a harmadikat pedig 4-3 arányban nyerte meg.

A fordulat a párharc 4. meccsén következett be. A kanadai csapat kivégzést tartott, 8-1-re verte ellenfelét. A lendület kitartott, az ötödik összecsapást 5-3 arányban hozta el Floridából. A hatodik mérkőzésen az Olajosok 5 gólt ütöttek, a floridai csapat egy érvényes találatot szerzett. (A Florida Panthers másik gólját hosszas videózás után, edzői challenge hatására - les miatt visszavonták.)

 A liga történetében mindösszesen négyszer fordult elő az, hogy az egyik csapat 0-3-ról fordítani tudjon. A döntőben egyszer, 1942-ben.

Ami pedig a Stanley-kupa címeit illeti, kanadai csapat legutóbb 1993-ban ült fel a trónra, akkor a Montreal Canadiens volt a csúcson.

A döntő hetedik mérkőzése kedden, hajnali 2 órától kerül megrendezésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://sports.blog.hu/api/trackback/id/tr5818433159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása