Hírek a sport világából. Magyarország és a világ sporthírei egy helyen.

Sportok

Sportok

Megsértették a magyar Liverpool-szurkolókat, a műsorvezetőnek kellett bocsánatot kérnie

A Facebookon kért bocsánatot a Network4 műsorvezetője a Ligakupa-döntő utáni események miatt

2024. február 27. - k.rego

Vasárnap rendezték a Carabao Cup-döntőjét a londoni Wembley Stadionban, amelyet a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool, valamint a 2021-es Bajnokok Ligája-győztes Chelsea játszott. A mérkőzés egyetlen gólja a ráadásban született, amely Virgil van Dijk nevéhez fűződött. Két év után újra a liverpooli csapat emelhette magasba a trófeát.

A mérkőzésre kiemelten készült a magyarországi MATCH4 is. A közvetítési jogokat birtokló csatorna ezen jeles alkalomból küldte ki riporterüket (és vezető arcukat), Monoki Lehelt, és szakértőjüket, Sebők Vilmost a helyszínre.

A találkozó előtt, majd az összecsapást követően is felcsendült a Liverpool himnusza, a You'll Never Walk Alone. Az ünneplés, és az éneklés közben az állandó szakértő kifigurázó mozdulatokat, tetteket csinált. A videót Monoki Lehel töltötte fel a Facebook oldalára, majd sokak nemtetszése után inkább törölte azt. A vérmesebb szurkolók lementették, majd felrakták a Tiktokra, melyet IDE KATTINTVA meg is lehet tekinteni. Azonnali bocsánatkérést vártak tőlük.

Erre végül kedden került sor, Monoki Lehel egy Facebook-posztban kért elnézést azoktól, akiket megbántott. Azt írta, hogy megbánta a bunkó megnyilvánulást. Közleményét egy Shankly-féle mondással zárta:

Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb.

FRISSÍTÉS 18:23-KOR: A NETWORK4 azonnali belső vizsgálatot rendelt el. A csatorna minden szurkolótól elnézést kér, valamint kiemelik, hogy elkötelezettek a kölcsönös tiszteleten és megbecsülésen alapuló együttműködés és sportszerű viselkedés mellett - áll szűkszavú nyilatkozatukban.

A bejegyzés trackback címe:

https://sports.blog.hu/api/trackback/id/tr9818340905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása