Hírek a sport világából. Magyarország és a világ sporthírei egy helyen.

Sportok

Sportok

Nem mindennapi okból szakadt félbe a negyeddöntő

A játékosoknak gyorsan el kellett hagyniuk a pályát.

2024. március 15. - k.rego

Esőszünet. Minden teniszrajongó találkozott már egy váratlanul érkező zivatarcellával, valamint az utána következő hosszas várakozással.

Most viszont nem egy meglepő vihar szakította félbe az összecsapást! Carlos Alcaraz és Alexander Zverev negyeddöntős mérkőzése zajlott éppen az Indian Wells-i tenisztorna centerpályáján, amikor rendkívül gyorsan ellepték a környéket a méhek. Azonnal megtelt velük a stadion, a játékosoknak is sietniük kellett, de így is sikerült néhány hívatlan vendégnek megtámadnia Alcarazt. A pókkamerát (spidercam) vették végül célba.

Kép: NBC

Nagyjából egy óra szünetet követően érkezett meg Lance Davis méhész, aki egy porszívó segítségével kezdte el a begyűjtést. Nagy sztárja lett a pénteki napnak, a végén mindenkivel lepacsizott, a kivételesekkel fotót is készített. (Nem mellesleg, a cégének is jókora reklámot hozott össze a pólójával.) Az végül nem derült ki, hogy kapott-e a munkájáért cserébe VIP belépőket, de az biztos, hogy Bill Gates mellett maradtak még szabad ülőhelyek.

A meccs végül másfél órás kényszerszünet után folytatódott, amelyet Carlos Alcaraz könnyedén behúzott 6-3; 6-1 végeredménnyel, és készülhet a szezon egyik legjobban várt rangadójára, a Jannik Sinner elleni elődöntőre.

A bejegyzés trackback címe:

https://sports.blog.hu/api/trackback/id/tr3118354553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása